Miyabi Steel 7000D kockkniv 20 cm

Miyabi 7000D kockkniv 20 cm

Den här modellen är populär hos många som tillverkar sushi framförallt pga av handtaget.

Bladet består av ett kvalitativt kärnstål VG-10 av typen CMV60 med en hårdhet på 60 HRC omgiven av 64 lager damaskus stål som säkerställer en enastående hållbarhet, hög korrosionsbeständighet och flexibilitet. Den speciella ishärdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad enorm skärpa. Handtagen är ergonomisk D-format och gjord i rostfritt stål och Micarta som är ett hygieniskt kompositmaterial blandat med linnefiber. Vackra detaljer och ett dekorativt slutstållock.

Miyabis knivar har en egen design som är svår att hitta hos någon annan knivmakare. Skärpan är enastående på grund av deras handslipnings metod som ger knivarna en mycket bra "Katana-edge”. Miyabis tillverkas i en av dom främsta knivdistrikten i Japan, Seki

34543-201-0
I lager
SKU
4009839216763
1 999,00 kr

Miyabi 7000D kockkniv 20 cm

Den här modellen är populär hos många som tillverkar sushi framförallt pga av handtaget.

Bladet består av ett kvalitativt kärnstål VG-10 av typen CMV60 med en hårdhet på 60 HRC omgiven av 64 lager damaskus stål som säkerställer en enastående hållbarhet, hög korrosionsbeständighet och flexibilitet. Den speciella ishärdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad enorm skärpa. Handtagen är ergonomisk D-format och gjord i rostfritt stål och Micarta som är ett hygieniskt kompositmaterial blandat med linnefiber. Vackra detaljer och ett dekorativt slutstållock.

Miyabis knivar har en egen design som är svår att hitta hos någon annan knivmakare. Skärpan är enastående på grund av deras handslipnings metod som ger knivarna en mycket bra "Katana-edge”. Miyabis tillverkas i en av dom främsta knivdistrikten i Japan, Seki

Mer information
Tillverkare Miyabi
Kärnstål VG-10
Bladlängd 20 cm
Skriv recension
Du tittar på:Miyabi Steel 7000D kockkniv 20 cm