Wüsthof Classic Ikon

Wüsthof Classic Ikon Knivar

Denna knivserie kombinerar utsökt design med enastående prestanda. Knivarna är gjutet i ett stycke specialtempererat rostfritt stål som är härdat till en hårdhet på 58 HRC, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) gör knivarna mycket vassa. De ergonomiska trippelnitade handtagen ligger perfekt i handen och ger perfekt komfort och kontroll. Materialet i handtaget är ett hygieniskt och hållbart svart eller crèmefärgad POM-material. Knivarna är NSF-certifierade för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet i professionella kök.

På Vassaknivar.se hittar du komplett serie av Wüsthof Classic ikon knivar till bra priser. Vi har också flera olika knivset och paketerbjudanden och erbjuder även möjligheten att sätta ihop ditt egna knivset av Wüsthof Classic ikon knivar. De flesta knivar finns på eget lager i Sverige och skickas normalt inom 24 timmar. För att du skall känna dig säker med ditt köp erbjuder vi 120 dagars öppet köp.

Vad är skillnaden på Wüsthof Classic Ikon och Wüsthof Ikon?

Skillnaden på en kniv i serien Ikon och Classic Ikon är materialet i handtaget. Medan Ikon-knivarna har ett trähandtag i grenadilla, har Classic Ikon-knivarna vita eller svarta handtag i ett hållbart POM-matriale (Polypropylene).