Wüsthof Classic Ikon Urbeningskniv 14 cm

  • 1 395 kr

Wüsthof Classic Ikon urbeningsknivkniv är perfekt för att bena ur kyckling eller annat kött samt att trimma bort fett och hinnor innan tilbredning


Tillgänglig för beställning
Artikelnummer: 4002293101347
Leverantör: Wüsthof
Dela

Urbeningsknivkniv 14cm från Wüsthof Classic Ikon serie är perfekt för att bena ur kyckling eller annat kött samt att trimma bort fett och hinnor innan tilbredning. Den avrundade spetsen gör att du enkelt kan följa och arbeta runt benen.

Classic Ikon knivarna kombinerar perfekt ergonomi, excellent balans och optimal skärpa med ett tidlöst design. Ett bra verktyg för varje hemmakock och professionell. Knivbladet är smidd från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad ergonomisk handtag i ett hållbart POM-material med specialdesignat bolster ger perfekt komfort och kontroll samt säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet i profesionella kök.

Finns med svart eller cremefärgat handtag.

Svart model är lagervara - Skickas normalt inom 24 timmar.
Vit model är beställningsvara - Normalt 5 - 8 leveransdagar