Déglon

Déglon - Lång Tradition av Högkvalitativa Kockknivar

Välkommen till världen av Déglon, ett prestigefyllt franskt varumärke som sedan 1921 har satt standarden för högkvalitativa köksknivar och verktyg. Déglon är känt för sin passion för innovation, noggrannhet och hantverk, vilket har gjort dem till ett självklart val för professionella kockar, bagare, slaktare och matentusiaster över hela världen  .

Vad kännetecknar varumärket Déglon?

1. Hundra års Erfarenhet:

Déglon grundades 1921 av Jean Déglon i Thiers, hjärtat av den franska knivindustrin. Med fyra generationer av familjens dedikation till knivmakarkonsten, har Déglon fortsatt att växa och utvecklas, samtidigt som de bevarar sina traditionella värden och expertis .

2. Innovation och Kvalitet:

Déglon strävar ständigt efter att förbättra och förnya sina produkter genom aktiv lyssning på kundernas behov och användning av avancerad teknik. De har registrerat över 60 patent och varumärken, vilket understryker deras engagemang för innovation och kvalitet.

3. Brett Sortiment:

Déglon erbjuder ett omfattande utbud av knivar och köksredskap för alla typer av matlagning och professionella behov. Deras sortiment inkluderar allt från kockknivar och filéknivar till specialverktyg för bagare och slaktare. Du hittar ett lite utbud av Déglon sitt sortimetn hos Vassaknivar.se

4. Prisbelönt Design:

Produkter som "Meeting®" knivsetet, designat av Mia Schmallenbach, har vunnit flera utmärkelser för sin innovativa design och funktionalitet. Dessa knivar kombinerar estetik och praktiska egenskaper, vilket gör dem både vackra och användbara  .


Genom att introducera Déglon på den svenska marknaden hoppas vi på Vassaknivar.se att fler ska upptäcka den oslagbara kvalitet och innovation som detta anrika varumärke står för. Utforska vårt urval av Déglon-produkter och upplev skillnaden själv.