Wüsthof Classic Ikon Brödkniv 23 cm Dubbeltandad

  • 1 695 kr

Skär hårt bröd med minimalt med smulor! Vad som gör denna kniv unik är en dubbelserratering - dubbelt antall tänder - som gör kniven för hårda bröd.


Tillgänglig för beställning
Artikelnummer: 4002293100708
Leverantör: Wüsthof
Dela

Skär hårt bröd med minimalt med smulor!

Brödkniv 23cm från Wüsthof Classic Ikon serie är en av kökets basknivar. Färskt bröd eller födelsesdagstårtan, den tandade kniven fixar det! Vad som gör denna kniv unik är en dubbelserratering - dubbelt antall tänder - som gör kniven lämplig även för hårda bröd.

Classic Ikon knivarna kombinerar perfekt ergonomi, excellent balans och optimal skärpa med ett tidlöst design. Ett bra verktyg för varje hemmakock och professionell. Knivbladet är smidd från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad ergonomisk handtag i ett hållbart POM-material med specialdesignat bolster ger perfekt komfort och kontroll samt säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet i profesionella kök.

Finns med svart eller cremefärgat handtag.

Svart model är lagervara - Skickas normalt inom 24 timmar.
Vit model är beställningsvara - Normalt 5 - 8 leveransdagar