Miyabi Raw 5000FCD Sujihiki 24 cm

  • 1 995 kr

Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk.

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 1
Artikelnummer: 4009839376894
Leverantör: Miyabi
Dela

Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk. Sujihiki är japanarnas namn på en trancherkniv / förskärare.

Denna sujihiki har ett 49-lagers knivblad med kärna av hårt FC61 (aka Sandvik 13c26) Micro Carbide pulverstål, FRIODUR®-härdat till en hårdhet av ca. 61 HRC. Detta kärnstål är täckt med 48 lager mjukare stål som syddar det hårda kärnstålet. Knivarna kännetecknas av inte bara ett, utan två olika damaskusmönster i samma knivblad. Övre del av bladet består av flödande linjer medan nedre del av bladet har glittrande, vattenliknande mönster. En unik smidesteknik och symbol för Miyabis enastående hantverk. Varje kniv får en unik mönstring. Den speciella härdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad den legendariska "Katana-edge”. Slipvinkel är ca 10 grader per sida.

Handtagen är ergonomisk D-format och gjord i grått Pakkawood. Vackra detaljer med en mosaiknit, rött mellanstycke och ett dekorativt slutstållock med ingraverat Miyabi-logga.

Livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Tillverkas i Seki, Japan.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar