Miyabi Birch 5000MCD Brödkniv 23cm

  • 3 295 kr

Brödkniven har ett tandad blad för att kunna skära i bröd och andra mjukare råvaror med hårda skorpor.

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 2
Artikelnummer: 4009839295812
Leverantör: Miyabi
Dela

Brödkniven har ett tandad blad för att kunna skära i bröd och andra mjukare råvaror med hårda skorpor. Serrateringen sågar sig igenom skorpan utan att du behöver ta i eller pressa samman maten. Färskt bröd eller födelsesdagstårtan, den tandade kniven fixar det!

Denna brödkniv har ett 101-lagers knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Detta kärnstål är täckt med 100 lagerrostfritt stål som bildar ett vackert blommönster som kallas ”Flower Damask". Varje kniv får en unik mönstring. Den speciella härdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad den legendariska "Katana-edge”. Slipvinkel är ca 10 grader per sida.

Handtaget är ett traditionellt D-format handtag av masurbjörk från finska Lappland, ett ljust och livligt träslag med ett säreget mönster som ger en slåande kontrast till det glänsande knivstålet. Handtaget är dekorerat med en mosaiknit och ett dekorativt slutstållock med ingraverat Miyabi-logga.

Livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Tillverkas i Seki, Japan.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar