Masahiro MV-Pro Kockkniv 21 cm

Kockkniv 210 mm från Masahiros MV-Pro serie.

Detta är modellen vi säljer mest av ur MV-Pro-serien vilket beror på längden på kniven. 210mm är den längden som är vanligast förekommande i restaurangkök. Ska du bara köpa en kniv ur denna serie är det denna du ska ha. Stål: Rostfritt MBS-26

MV-Pro är Masahiro's värstingserie. Vid tillverkning av denna serie har man ansträngt sig lite extra för att skapa en ännu skarpare egg. Även om MV-serien eller MV-H-serien är riktigt vassa så är MV-Pro ännu vassare. Enligt många professionella kockar, som köpt denna kniv, är detta en fulländad serie. 

Knivbladet består av MBS-26 stål vilket är Masahiros egenutvecklade stål. Det har väldigt bra egenskaper när det gäller att hålla skärpan samt vara enkelt att slipa/bryna. Stålet tillverkas genom en komplicerad process i tre faser vilket resulterar i en perfekt hårdhet (HRC 58-59). Skaftet/handtaget är tillverkat av "Black Pakkawood" som är hygieniskt och anmärkningsvärt hållbart. Idag återfinns Masahiros knivar i dom flesta kockars grunduppsättning. Detta pga kvalite kontra pris. Finlands kocklandslag har valt att arbeta uteslutande med Masahiro på grund av knivarnas "skärpa, kvalitet och genuinitet".  13711

I lager
SKU
4978857013114
1 799,00 kr

Kockkniv 210 mm från Masahiros MV-Pro serie.

Detta är modellen vi säljer mest av ur MV-Pro-serien vilket beror på längden på kniven. 210mm är den längden som är vanligast förekommande i restaurangkök. Ska du bara köpa en kniv ur denna serie är det denna du ska ha. Stål: Rostfritt MBS-26

MV-Pro är Masahiro's värstingserie. Vid tillverkning av denna serie har man ansträngt sig lite extra för att skapa en ännu skarpare egg. Även om MV-serien eller MV-H-serien är riktigt vassa så är MV-Pro ännu vassare. Enligt många professionella kockar, som köpt denna kniv, är detta en fulländad serie. 

Knivbladet består av MBS-26 stål vilket är Masahiros egenutvecklade stål. Det har väldigt bra egenskaper när det gäller att hålla skärpan samt vara enkelt att slipa/bryna. Stålet tillverkas genom en komplicerad process i tre faser vilket resulterar i en perfekt hårdhet (HRC 58-59). Skaftet/handtaget är tillverkat av "Black Pakkawood" som är hygieniskt och anmärkningsvärt hållbart. Idag återfinns Masahiros knivar i dom flesta kockars grunduppsättning. Detta pga kvalite kontra pris. Finlands kocklandslag har valt att arbeta uteslutande med Masahiro på grund av knivarnas "skärpa, kvalitet och genuinitet". 

Mer information
Tillverkare Masahiro
Kärnstål MBS-26
Bladlängd 21 cm
Skriv recension
Du tittar på:Masahiro MV-Pro Kockkniv 21 cm