Masahiro MV Kockkniv 24 cm

Kockkniv 240 mm. En lite längre modell än den vanliga 210mm kockkniven. För dig som gillar en lite längre och tyngre kniv är detta ett bra alternativ. 

En av dom bäst fungerande knivarna i sin genre! Extremt lätt arbetad. Stålet MBS-26 är ett av dom bästa rostfria stålen som någonsin har massproducerats. Kniven är givetvis gjord i Masahiro kvalite. Kniven är välbalanserad, och har ett stål som kan bli väldigt vasst och går snabbt att slipa upp. Det är också anledningen till att kockar över hela världen tycker att Masahiro är ett av dom bästa märkena. Har man inte en Masahiro i knivväskan är man inte en kock.

Denna knivserie är en av vår mest populära bland kockarna i Sverige, Norge och Finland. En säker testvinnare.

Knivbladet från MBS-26 tillverkas genom en komplicerad process i tre faser vilket resulterar i en perfekt hårdhet (HRC 58-59). Varje knivblad slipas till perfektion av hantverkare med mer än 30 års erfarenhet. Skaftet/handtaget är tillverkat av "Black Pakkawood" som är hygieniskt och anmärkningsvärt hållbart.

Finlands kocklandslag har valt att arbeta uteslutande med Masahiro på grund av knivarnas "skärpa, kvalitet och genuinitet". 

Steel: Stainless MBS-26 (Carbon contained 0.85-0.95 %). The knife blade from MBS-26 is treated with three stages of heating processes: Quenching, Sub-Zero Treating and Tempering. The stainless steel blade becomes incredibly hard with HRC 58 to 59. Each knife blade is sharpened to the perfect edge by craftsmen with more than 30 years’ experience and you will find an unbelievable sharp edge that is unsurpassed. The handle is made by “Black pakkawood” which is remarkably durable; it is treated with antibacterial which keeps the knife very hygienic in daily use.

14012
I lager
SKU
4978857014128
1 379,00 kr

Kockkniv 240 mm. En lite längre modell än den vanliga 210mm kockkniven. För dig som gillar en lite längre och tyngre kniv är detta ett bra alternativ. 

En av dom bäst fungerande knivarna i sin genre! Extremt lätt arbetad. Stålet MBS-26 är ett av dom bästa rostfria stålen som någonsin har massproducerats. Kniven är givetvis gjord i Masahiro kvalite. Kniven är välbalanserad, och har ett stål som kan bli väldigt vasst och går snabbt att slipa upp. Det är också anledningen till att kockar över hela världen tycker att Masahiro är ett av dom bästa märkena. Har man inte en Masahiro i knivväskan är man inte en kock.

Denna knivserie är en av vår mest populära bland kockarna i Sverige, Norge och Finland. En säker testvinnare.

Knivbladet från MBS-26 tillverkas genom en komplicerad process i tre faser vilket resulterar i en perfekt hårdhet (HRC 58-59). Varje knivblad slipas till perfektion av hantverkare med mer än 30 års erfarenhet. Skaftet/handtaget är tillverkat av "Black Pakkawood" som är hygieniskt och anmärkningsvärt hållbart.

Finlands kocklandslag har valt att arbeta uteslutande med Masahiro på grund av knivarnas "skärpa, kvalitet och genuinitet". 

Steel: Stainless MBS-26 (Carbon contained 0.85-0.95 %). The knife blade from MBS-26 is treated with three stages of heating processes: Quenching, Sub-Zero Treating and Tempering. The stainless steel blade becomes incredibly hard with HRC 58 to 59. Each knife blade is sharpened to the perfect edge by craftsmen with more than 30 years’ experience and you will find an unbelievable sharp edge that is unsurpassed. The handle is made by “Black pakkawood” which is remarkably durable; it is treated with antibacterial which keeps the knife very hygienic in daily use.

Mer information
Tillverkare Masahiro
Kärnstål MBS-26
Bladlängd 24 cm
Skriv recension
Du tittar på:Masahiro MV Kockkniv 24 cm