Satake Houcho Sashimi 21 cm

En kniv som skär både kött och fisk med endast ett snitt, är Sashimi 21 cm Satake Houcho. Knivbladet är enkelslipat, detta resulterar i ett otroligt vasst blad. Enligt japansk tradition ska man bara skära köttet med ett snitt för att kunna bevara köttets själ. För att slipa kniven kan man använda antingen sten eller keramik.

SVK003
I lager
SKU
4956617001021
495,00 kr

En kniv som skär både kött och fisk med endast ett snitt, är Sashimi 21 cm Satake Houcho. Knivbladet är enkelslipat, detta resulterar i ett otroligt vasst blad. Enligt japansk tradition ska man bara skära köttet med ett snitt för att kunna bevara köttets själ. För att slipa kniven kan man använda antingen sten eller keramik.

Mer information
Tillverkare Satake
Kärnstål 420J2
Bladlängd 21 cm
Skriv recension
Du tittar på:Satake Houcho Sashimi 21 cm