Arcos Universal Deba 17 cm

  • 579 kr

En Deba Klyvkniv ser i form ut som en Santoku, men knivbladet är tjockare (4,0 mm) för att tåla klyva tunna ben som fiskben och tunna kycklingben.

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 1
Artikelnummer: 8421002289842
Leverantör: Arcos
Dela

En Deba Klyvkniv ser i form ut som en Santoku, men knivbladet är tjockare (4,0 mm) för att tåla klyva tunna ben som fiskben och tunna kycklingben. En vanlig kniv i japanska hem som används främst för fisk och kyckling.

Knivar i Arcos Universal serien är designade med daglig användning i åtanke. Knivarnas blad är tillverkat av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. Handtagen är gjorda av polyoximetylen (POM) och är mycket motståndskraftig mot slag, förslitning och lösningsmedel och är i stånd att motstå höga och låga temperaturer mellan -40 till 150ºC. Nitarna är tillverkade av rostfritt stål med extremt högt korrosionsmotstånd. Bladet har en såkallad olivslipning, eller culterslipning som det också kallas, som gör att det du skär inte skall fastna på kniven.

Kniverna är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet. Handtagen är behandlade med det antibakteriella systemet Bactiproof Silver vilket minskar förekomsten av bakterier, svamp och mögel med 99,9%.

10 års garanti mot material- och produktionsfel.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar