Miyabi Black 5000MCD Sujihiki 24 cm

Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk. Sujihiki är japanarnas namn på en trancherkniv / förskärare.

Denna sujihiki har ett 133-lagers knivblad med det ultrahårda högkvalitativa Micro Carbide pulverstålet ZDP189 (eller MC66 på Miyabi-språk) med en hårdhet på 66 HRC. Detta kärnstål är omgiven av ytterligare 132 lager av stål och bildar ett vackert blommönster som kallas ”Flower Damask". Varje kniv får en unik mönstring. Den speciella härdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad den legendariska "Katana-edge”. Slipvinkel är ca 10 grader per sida.

Handtaget är ett traditionellt D-format handtag i svart lönn, ett mörkt och exklusivt träslag med ett säreget mönster som ger en slåande kontrast till det glänsande knivstålet. Handtaget är dekorerat med en mosaiknit och ett dekorativt slutstållock med ingraverat Miyabi-logga.

Det finns inte mer att önska från sin kniv. En unik design och perfekt i funktion, kvalitet och ergonomi. 

Livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Tillverkas i Seki, Japan.

I lager
SKU
4009839395000
4 495,00 kr
Mer information
Tillverkare Miyabi
Kärnstål ZDP-189
Bladlängd 24 cm
Skriv recension
Du tittar på:Miyabi Black 5000MCD Sujihiki 24 cm