Arcos Riviera Urbeningskniv 13 cm

  • 399 kr

Urbeningskniv som är perfekt för att bena ur kyckling eller annat kött samt att trimma bort fett och hinnor innan tilbredning.


Tillgänglig för beställning
Artikelnummer: 8421002231544
Leverantör: Arcos
Dela

Urbeningskniv som är perfekt för att bena ur kyckling eller annat kött samt att trimma bort fett och hinnor innan tilbredning. 

Serien Riviera med svarta handtag och Riviera Blanc med vita handtag kombinerar en intelligent design med komfort och användarvänlighet. Urbeningsknivkniven är perfekt för att bena ur kyckling eller annat kött samt att trimma bort fett och hinnor innan tilbredning. Den avrundade spetsen gör att du enkelt kan följa och arbeta runt benen.

Knivarnas blad är tillverkat av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. De ergonomiska handtagen gjorda av polyoxymetylen (POM) och rostfria nitar är mycket motståndskraftig mot slag, lösningsmedel och temperaturer.

Kniverna är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet. Handtagen är behandlade med det antibakteriella systemet Bactiproof Silver vilket minskar förekomsten av bakterier, svamp och mögel med 99,9%.

10 års garanti mot material- och produktionsfel.

Välj mellan två olika färger på handtaget: Svart eller Vit

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar