Miyabi Mizu 5000MCT Sujihiki 24 cm
Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk. Sujihiki är japanarnas namn på en trancherkniv / förskärare.
Denna sujihiki har ett 3-lags knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC täckt med 2 lager (Tsuchime) hamrat rostfritt stål som ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19° slipat enligt Honbazuke metoden, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”.
Ett snyggt traditionellt japanskt D- format handtag av det träliknande syntetiska materialet Micarta. Livstidsgaranti på material och produktionsfel.
Tillverkas i Seki, Japan.
Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar
Tillverkare | Miyabi |
---|---|
Kärnstål | SG-2 / R2 |
Bladlängd | 24 cm |