Miyabi Artisan 6000MCT Sujihiki 24 cm

Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk. Sujihiki är japanarnas namn på en trancherkniv / förskärare.

Denna sujihiki har ett 3-lags knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC täckt med 2 lager (Tsuchime) hamrat rostfritt stål som ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19° slipat enligt Honbazuke metoden, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”.

Ett snyggt ergonomiskt vackert handtaget i slitstarkt, lättskött cocobollo pakkaträ dekorerat med en mosaiknit, röda och mässingfärgade mellanstycken och ett dekorativt slutstållock.

Livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Tillverkas i Seki, Japan.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar

I lager
SKU
4009839308130
2 795,00 kr
Mer information
Tillverkare Miyabi
Kärnstål SG-2
Bladlängd 24 cm
Skriv recension
Du tittar på:Miyabi Artisan 6000MCT Sujihiki 24 cm
Andra produkter som kanske intresserar