Laguiole Bestickset 24 delar svart

  • 1 295 kr

Bestickset 24 delar med kniv, gaffel, sked och tesked till 6 personer från Franska Laguiole L'Eclaire. Svarta handtag i klassisk Laguiole-design.

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 1
Artikelnummer: 3661075148942
Leverantör: Laguiole
Dela

Bestickset 24 delar med kniv, gaffel, sked och tesked till 6 personer från Franska Laguiole L'Eclaire. Svarta handtag i klassisk Laguiole-design. Levereras i en snygg presentlåda.

Laguiole är en provins i Frankrike som är känd för sin  tradition av att tillverka handgjorda knivar. Leverantören Laguiole  L'Eclaire har producerat en en helt fantastiskt vacker serie knivar med  en hög kvalité som är ämnade både för professionellt bruk i restaurang  och för den matintresserades hem.

Om Laguiole® och vad som är tillverkat i Frankrike?

Laguiole®  är ett Franskt företag med Fransk design. Däremot har företaget dom  senaste åren valt att lägga ut tillverkningen på dom ”billigare”  produkterna till Spanien och Asien. Detta för att få ett mer  konkurrenskraftigt pris.

Kvaliten är fortfarande av  Fransktillverkade mått mätt precis lika bra som innan. Alltså får man en  snyggt designad produkt med bra stål till ett billagare pris.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar