Arcos Riviera Ostkniv för mjuka ostar

  • 689 kr

Perfekt för mjuka ostar som Brie, Camembert eller mögelsoster. Det smala, skarpa bladet glider genom den krämiga osten utan att dra sönder den.


Tillgänglig för beställning
Artikelnummer: 8421002232800
Leverantör: Arcos
Dela

Perfekt för mjuka ostar som Brie, Camembert eller mögelsoster. Det smala, skarpa bladet glider genom den krämiga osten utan att dra sönder den. Dessutom säkerställer de hålen i bladet att osten inte klibbar fast till knivbladet. Eftersom bladet är extremt tunt rekommenderas det inte att användas på hårda ostar.

Serien Riviera med svarta handtag och Riviera Blanc med vita handtag kombinerar en intelligent design med komfort och användarvänlighet. Knivarnas blad är tillverkat av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. De ergonomiska handtagen gjorda av polyoxymetylen (POM) och rostfria nitar är mycket motståndskraftig mot slag, lösningsmedel och temperaturer.

Kniverna är NSF-certifierad för att klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet. Handtagen är behandlade med det antibakteriella systemet Bactiproof Silver vilket minskar förekomsten av bakterier, svamp och mögel med 99,9%.

10 års garanti mot material- och produktionsfel.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar