Tormek T-8 Custom Knivslip

  • 4 595 kr

Skapa din egen Tormek T-8 CustomTormek T-8 Custom inkluderar en Tormek T-8 slipmaskin utan slipskiva eller brynskiva. Paketet innehåller bara de grundläggande T

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 1
Artikelnummer: 7392485000716
Leverantör: Tormek
Dela

Skapa din egen Tormek T-8 Custom


Tormek T-8 Custom inkluderar en Tormek T-8 slipmaskin utan slipskiva eller brynskiva. Paketet innehåller bara de grundläggande Tormek-tillbehören: HB-10 Tormek Handbok i slipning, WM-200 Vinkelmätare för mätning av eggvinkeln, US-105 Universalstöd för jiggarna och Tormeks instruktions-dvd. Resten bestämmer du själv genom att lägga till andra tillbehör separat.Välj din slipskiva


Varje verktyg är unikt. Lägg till den slipskiva som passar dina behov. Kanske den mångsidiga Originalslipstenen med justerbara slipegenskaper motsvarande 220 och 1 000 korn? Eller en av de hållbara och mycket hårda Diamantskivorna? Specialstenen Blackstone Silicon för att snabbt forma och slipa HSS-stål? Eller varför inte Japanese Waterstone som med sina 4 000 korn ger en spegelblank yta? Det är upp till dig!


Välj din brynskiva


En brynskiva är en förutsättning för att ta bort råeggen och få en fin skärpa. När du använder Läderbrynskivan tillsammans med brynpastan poleras ditt eggverktyg till rakbladsskärpa. Kompositbrynskivan med integrerat polermedel tar bort råeggen och är enkel att använda. Välj din favorit!


Tormek T-8 – Ett kraftfullt och mångsidigt slipsystem


Tormek T-8 är ett kraftfullt och mångsidigt våtslipsystem. Maskinen har en underhållsfri industrimotor (AC) som driver slipskivan under kontinuerlig drift. Den kraftfulla motorn har en driftstid på 25 000 timmar. Systemet är effektivt och klarar att hålla ett konstant varvtal även under full belastning tack vare sitt unika drivhjul. Motorn och Tormeks karaktäristiska drivsystem garanterar dig många år av tyst och pålitlig användning.


Smarta detaljer som Tormek EzyLock-mutter, som snabbt låser fast och lossar slipskivan utan verktyg, och den avancerade vattenlådan med skruvhiss och magnetisk skrapa, fullbordar Tormek T-8 till det ultimata slipsystemet för alla sorters eggverktyg.


Observera att slipskiva, brynskiva och jiggar inte följer med Tormek T-8 Custom. Köp dem separat för att få ett komplett system.