Skinkknivar / Brisket knivar

En skinkkniv är en kniv med tunt och extra långt blad som används för att skära tunna, jämna skivor av skinka, roastbeef, brisket och andra stora köttbitar. Spetsen på kniven är oftast rundad för att förhindra att köttet skadas. Många skinkknivar kommer också med olivslipning som är små luftfickor som förhindrar att köttet fastnar på bladet. Skinkkniven kan också användas som en laxkniv. Observera bara att en skinkkniv ofta är mycket styvare i bladet än de flexibla laxknivarna.

Brisketkniv för den perfekta köttbit

I BBQ-miljön är det för många en paradgren att servera en perfekt långstekt brisket, och i detta ingår att köttbiten skall serveras utan spår och stripor efter kniven. Inte så olikt hur en japansk sushikock önskar servera sin sushi. Skinkkniven är en utmärkt kniv för att skära brisket med förväntad standard. Hos Vassaknivar har vi ett gäng olika skinkknivar som borde täcka ditt behov oavsett om du skall använda kniven på jobb, tävling eller i ditt hemmakök. Lägg din beställning hos oss så kommer det ett långt paket hem inom några dagar.

Filter  
Tillverkare  
Pris  
Kärnstål  
Hårdhet HRC  
Bladlängd  
Bladmaterial  
Typ av slipning  
Handtagsmaterial  
Visa som Rutnät Lista

7 artiklar

per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 artiklar

per sida
Fallande ordning