Wüsthof Classic Chai Dao 17 cm

  • 1 495 kr

En Chai Dao är en kinesiskt inspirerad kniv med ett kurvat blad. Denna kniv kan man använda till örter, grönsaker eller små köttbitar.


Tillgänglig för beställning
Artikelnummer: 4002293104850
Leverantör: Wüsthof
Dela

En Chai Dao är en kinesiskt inspirerad kniv med ett kurvat blad. Denna kniv kan man använda till örter, grönsaker eller små köttbitar. Chai Dao ingår i Wüsthof Classic Asian Line och har en brantare slipvinkel (11 grader per sida) mot övriga knivar i serien.

Med ett utval av ca 70 olika bladformer från 7 till 36 cm är Wüsthof Classic den bredste knivserie tillgänglig. Serien sticker ut på grund av dess distinkta design och användarvänlighet som gör knivarna till det rätta verktyget för varje hemmakock och professionell. 

Kvalitet kommer först, och med 55 tillverkningssteg och 20 kompromisslösa kvalitetskontroller blir varje kniv perfekt tillverkat. Knivbladet är smidda från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 11 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad handtag i hygieniskt POM-material (Polypropylene) säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad och godkänd för användning i profesionella kök.

Välj mellan två olika slipningar, med eller utan olivslipning.

Beställningsvara
Normalt 5 - 8 leveransdagar