Wüsthof Classic Ostkniv för hårda ostar

  • 749 kr

Ostkniv med en gaffelformad spets för hårda och halvhårda ostar. En vass kniv med ett robust blad.

Tillgänglig för beställning
Artikelnummer: 4002293103341
Leverantör: Wüsthof
Dela

Ostkniv med en gaffelformad spets för hårda och halvhårda ostar. En vass kniv med ett robust blad. Denna kniv kan hantera även den hårdaste osten, medan den gafflade spetsen kan användas för att servera den skivade osten. För mjuka ostar rekommenderar vi ostknivar med tunnara blad och hål.

Med ett utval av ca 70 olika bladformer från 7 till 36 cm är Wüsthof Classic den bredste knivserie tillgänglig. Serien sticker ut på grund av dess distinkta design och användarvänlighet som gör knivarna till det rätta verktyget för varje hemmakock och professionell. 

Kvalitet kommer först, och med 55 tillverkningssteg och 20 kompromisslösa kvalitetskontroller blir varje kniv perfekt tillverkat. Knivbladet är smidda från en bit 1.4116 Chrome Molybdenum Vanadium stål (X50CrMoV15) härdat till hårdhet på 58 HRC. Slipvinkelen är 14 grader per sida, och Wüsthofs Precision Edge Technology (PEtec) ger kniven en hållbar skärpa. Ett trippelnitad handtag i hygieniskt POM-material (Polypropylene) säkrar lång hållbarhet och hygienisk användning. Kniven är NSF-certifierad och godkänd för användning i profesionella kök.

Beställningsvara
Normalt 5 - 8 leveransdagar