Wüsthof Epicure

wusthof epicure knivar

Wüsthof Epicure knivar - Modern design för kulinarisk inspiration

Epicure-knivarna är en av de nya knivserier från Wüsthof och lagat för att möta det moderna kökets krav. Wüsthof har i denna knivserie kombinerat effektiviteten och lättheten hos japanska knivar med tysk kvalitet och säkerhet. Du kommer att känna detta omedelbart när kniven enkelt glider genom dina råvaror. I utvecklingen av denna knivserie har tankan varit att reducera allt onödigt och optimera det som behövs.

Balans, Hållbarhet och Precision

Det speciella handtaget, som är brett på framsidan och avsmalnande på baksidan, har en profil anpassad till handens naturliga rörelse. Detta resulterar i ett idealiskt greppläge. De breda knivbladen ger större vikt åt bladet och fungerar tydligt mer effektivt. Den brede ytan säkerställer större kontroll vid användning och du kan enkelt flytta maten till grytan. Den innovativa bolstergeometrin och den breda bladformen gör att vikten koncentreras i mitten av kniven. Knivbladet rör sig med en jämn balans naturligt runt detta tyngdpunkt, vilket garanterar smidig och enkel användning. Handtaget är gjord i en blandning av trä och harpiks, och kombinerar den trevliga känslan av trä med plastens robusta och hygieniska egenskaper, och sätter samtidigt ett hållbart tecken på miljön med utsläppsfri tillverkning.

epicure ideal focal point

Komplett Epicure sortiment hos Vassaknivar.se

Hos Vassaknivar.se hittar du det kompletta Epicure-sortimentet pluss några olika knivset och kombinationserbjudanden som vi satt samman själva, och som inte erbjuds i andra butiker. Vi levererar snabbt från eget lager i Sverige, och för att du skall känna dig trygg med ditt köp erbjuder vi 120 dagars öppet köp.

Filter  
Tillverkare  
Pris  
Kärnstål  
Hårdhet HRC  
Bladlängd  
Bladmaterial  
Typ av slipning  
Etikett  
Visa som Rutnät Lista

14 artiklar

per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

14 artiklar

per sida
Fallande ordning