Sabatier K Trancherkniv Kolstål 25 cm

  • 899 kr

Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk. Detta är kolstålvarianten av denna kniv.

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 3
Artikelnummer: 1104P-25/C
Leverantör: Sabatier k
Dela

Trancherkniv 25 cm från den klassiska franska knivtillverkaren Sabatier K. Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk.

Sabatier är ett av europas mest kända knivmärke och just denna serien, Sabatier K, anses vara ett av de två originala Sabatier-tillverkarna. Kniven är smitt för hand ur ett stycke 6166 kolstål med en hårdhet på 54-56 HRC. I handen känns kniven väldigt robust och stabil och handtaget är av en design som är framprövad till perfektion i franska kök.

Detta är modellen i kolstål. Samma kniv finns också i rostfritt stål i vår butik.

Observera: Denna kniv är producerade av högkvalitativt och rent kolstål. Kolstålet vill garanterat bli matt och få en patina, vilket är bevis på äkta kolstål. Patinan kommer inte att påverka bladets egenskaper. För bäst resultat skall kniven handdiskas och direkt torkas helt torra. Kniven får absolut inte maskindiskas! Om kniven inte sköts rätt kommer den att rosta.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar