Stingray BBQ 7-in-1 Multi-tool

  • 299 kr

Stingray BBQ är det enda BBQ multiverktyget på marknaden som har så många (7) relevanta funktioner kombinerade i en produkt.

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 16
Artikelnummer: 8717953086310
Leverantör: TNK Brand
Dela

Stingray BBQ är det enda BBQ multiverktyget på marknaden som har så många (7) relevanta funktioner kombinerade i en produkt. Att kunna blanda dessa funktioner, utan att behöva byta verktyg i handen, gör grillningen ännu roligare. Stingray BBQ är en unik "villhöver-produkt" för grillen, men är samtidigt ett kostnads- och utrymmeseffektivt alternativ till att köpa och förvara alla verktyg separat. Stingray BBQ säljs i en fin presentförpackning och är också en bra present.

När du använder Stingray BBQ lyfter du helt enkelt en hamburgare med spateln (1), vänder en tonfiskstek med tången (2), tar en korv med tandtången (3), sticker hål i en grönsak med gaffeln (4) , och släpp den försiktigt från gaffeln med hjälp av 'startkontrollen' (5). Startkontrollen aktiveras genom att försiktigt stänga tången när det finns mat på gaffeln. Spateln trycker försiktigt maten från gaffeln och förhindrar att maten skjuts ut. När du lägger Stingray BBQ på bordet ser den böjda spateln till att den sitter upp (6) för att förhindra att bordet blir smutsigt.

Allt detta kan göras med ena handen, lämna den andra handen tillgänglig för att hålla en tallrik eller en drink. För att även kunna öppna en drink utan att behöva byta verktyg är en flasköppnare (7) integrerad i det nedre handtaget.

När du är klar med grillningen, lägg den i diskmaskinen för att rengöra den, lås den och förvara den.

Stingray BBQ är designad för att vara din hjälpare när du grillar. För matlagning i stekpannan erbjuder vi en mindre köksversion.

Tången är gjord av rostfritt stål. Gummigrepp är monterat på handtagen för att ge bättre grepp.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar