Miyabi Raw 5000FCD Kockkniv 20 cm

Miyabi 5000FCD Kockkniv. 20 eller 21cm kockkniv är kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller och funkar till dom flesta livsmedel.

Miyabi 5000 FCD har en kärna av is-härdat Cryodurstål omgärdat av flera damaskuslager. Hårdheten ligger på 61 HCR. Handtaget är skönt utformat i svart/mörkgrå Pakkaträ. Kniven håller skärpan länge och är lätt att bryna upp. Den speciella ishärdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad enorm skärpa och uthållighet.

Slipvinkeln ligger på otroliga 10°

Knivarna slipas bäst med ett porslinsbryne eller slipsten.

34681-201-0
I lager
SKU
4009839376917
2 199,00 kr

Miyabi 5000FCD Kockkniv. 20 eller 21cm kockkniv är kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller och funkar till dom flesta livsmedel.

Miyabi 5000 FCD har en kärna av is-härdat Cryodurstål omgärdat av flera damaskuslager. Hårdheten ligger på 61 HCR. Handtaget är skönt utformat i svart/mörkgrå Pakkaträ. Kniven håller skärpan länge och är lätt att bryna upp. Den speciella ishärdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad enorm skärpa och uthållighet.

Slipvinkeln ligger på otroliga 10°

Knivarna slipas bäst med ett porslinsbryne eller slipsten.

Mer information
Tillverkare Miyabi
Kärnstål 13c26
Bladlängd 20 cm
Skriv recension
Du tittar på:Miyabi Raw 5000FCD Kockkniv 20 cm