Zwilling Pro Wood Tandad allkniv 13cm

  • 749 kr
  • 399 kr

Zwilling Pro är bland de mest användarvänliga knivar tillgängliga på marknaden. Det unika med dessa knivar är ett ergonomiskt skuret bolster designat av den vär

Tillgänglig för beställning
Lagersaldo: 1
Artikelnummer: 4009839343858
Leverantör: Zwilling
Dela

Zwilling Pro är bland de mest användarvänliga knivar tillgängliga på marknaden. Det unika med dessa knivar är ett ergonomiskt skuret bolster designat av den världskända italienska arkitekten Matteo Thun. Detta eleganta och speciella bolster säkrar ett naturligt och bekvämt grepp och främjar rätt tumgrepp och teknik hos användaren, för säker användning och mindre trötthet.


Varje kniv är precisionssmidda från ett enda stycke stål med hjälp Zwillings Sigmaforge process, en exklusiv smidesteknik som garanterar exceptionell styrka, hårdhet och hållbarhet med precis rätt mängd av flexibilitet. Knivarna ishärdas med Zwillings Friodur-teknik som är en patenteras fyra-stegs process som innefattar frysning av knivstålet till -70°C som ger ett hårt, tufft och korrosionsbeständigt knivblad som kan hålla en långvarig bra skärpa. Slipvinkel på alla knivar är 35 grader förutom Santoku-knivarna som är 20 grader.

Livstidsgaranti på material- och produktionsfel.

Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Zwilling J. A. Henckels är en av värdens största och äldsta knivtillverkare. Redan i 1731 registrerade Peter Henckels den välkända Zwilling-logotypen i knivstaden Solingen, Tyskland. Detta gör Zwilling till ett av de äldsta varumärken i världen. Förutom huvudkontoret i Solingen har Zwilling J.A. Henckels dotterbolag i sju länder och produkterna säljs i över 100 länder över hela världen. Bolaget tillverkar en rad olika knivserier och kvaliteten och designen i knivarna representerar yttersta världsklass. Zwilling jobbar löpande med att skapa nya innovativa lösningar och samarbetar med kända designers och kockar för att skapa funktionella köksknivar.

Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar