HotmixPro GIAZ Glassmaskin - 0,8L & 1,5L bägare

Hotmixpro släpper en glassmaskin med samma funktionalitet som andra produkter i det segmentet (Rowser, Pacojet m.m), men den här glassmaskinen är dubbelt så snabb och kan även ta 1,5 litersbägare. Dom gamla 0,8L bägarna från Pacojet fungerar även i denna maskin, så du kan välja fritt hur du vill lägga upp din mice en place.

Varje behållare (Både 1,5L och 0,8 bägarna) är märkta med en QR kod. På det viset känner maskinen av hur många portioner eller mängd du har kvar i varje behållare. Du kan sedan koppla telefonen till maskinen och på så sätt se kan du se hur mycket du har i varje bunke vart du än befiner dig.

Maskinen kan producera upp till 10 portioner glass på en minut vilket gör att den här glassmaskinen är snabbast i världen i sin genre. HotmixPro Giaz är den senaste proffsprodukten som är höghastighetsmixer! Prepparera dina bägare (1,5 liter eller dom vanliga 0,8 liters Pacojet bägarna) och förvara dem i frysen. Fördelen med Höghastighetsmixrar maskiner är att du kan tillverka glassmet och frysa in, när du sedan skall servera glass kan du producera det antal portioner du behöver för att sedan frysa in bägaren igen tills det är dags för nästa ongång glass.

Lätt att rengöra - med funktionen fast clean så behöver du bara tillsätta vatten och trycke på knappen "Fast clean" så diskar maskinen sig själv på någon minut.

Slut i lager
SKU
HOTMIX-GIAZ-PACOJET
49 000,00 kr
Hotmixpro har tagit fram en variant av Pacojet som har betydligt högre prestanda, tillverkar upp till 10 portioner glass på 1 minut och klarar bägare på upp till 2 liter.
Mer information
Tillverkare HotmixPRO
Skriv recension
Du tittar på:HotmixPro GIAZ Glassmaskin - 0,8L & 1,5L bägare