Arcos Kyoto Kockkniv 210mm

Denna kniv finns ej kvar i sortiment, men finns fortfarande från fabrik. Kontakta oss för leveranstid

Arcos Kyoto Kockkniv 210mm Kyoto-serien från den spanska producenten Arcos erbjuder knivar med ergonomisk design och minimalistiska linjer kombinerad med överlägsen styrka och hög tolerans för slitage. Kyoto-serie är smidda i ett stycke av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. Ett svart handtag i polyoxymetylen (POM) kombinerat med knivens metall ger kniven ett mjukt, ergonomisk och elegant utseende. Knivarna tål att maskindiskas.

Slut i lager
SKU
8421002178306
1 099,00 kr

Arcos Kyoto Kockkniv 210mm

Den spanska producenten Arcos är en av värdens äldsta knivproducenter med historia för knivtillverkning så långt tillbaka som 1745. Nästan tre århundraden med utveckling av knivar har gjort Arcos till en ledande internationell aktör inom knivar, bestick och köksredskap. Från sina fabriker i Albacete produserar Arcos dagligen ca 70.000 enheter fördelat på 600 knivmodeller. Knivarnas blad tillverkas av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa.

Kyoto-serien erbjuder knivar med ergonomisk design och minimalistiska linjer kombinerad med överlägsen styrka och hög tolerans för slitage. Kyoto-serien är smidda i ett stycke av Arcos egna NITRIUM®-stål som är en rostfri och härdat formel berikad med kväve för extra hårdhet och långvarig skärpa. Ett svart handtag i polyoxymetylen (POM) kombinerat med knivens metall ger kniven ett mjukt, ergonomisk och elegant utseende. Knivarna tål att maskindiskas.

Mer information
Tillverkare Arcos
Kärnstål X20Cr13
Skriv recension
Du tittar på:Arcos Kyoto Kockkniv 210mm